381 persones ingressades i 87 defuncions als hospitals del Vallès Oriental a causa del coronavirus

En un comunicat emès aquesta tarda, els hospitals del Vallès Oriental informen que a dia d’avui els casos positius ingressats són: 163 a l’Hospital General de Granollers; 170 a la Fundació Sanitària Mollet i 48 casos a la Fundació Hospital de Sant Celoni.

Cal destacar el nombre d’altes acumulades des de l’inici de la pandèmia que, en els tres centres hospitalaris, gairebé s’han quadruplicat en el període d’una setmana. Les altes acumulades a cada centre han estat: 131 a l’Hospital General de Granollers, 178 a l’Hospital de Mollet i 9 a la Fundació Hospital de Sant Celoni.

CoronavirusokDel total de defuncions acumulades, a l’Hospital General de Granollers han estat 33, a l’Hospital de Mollet 44 i 10 a la Fundació Hospital de Sant Celoni.

Per altra banda, demà dia 2 d’abril, es posarà en funcionament l’Hotel B&B de Les Franqueses del Vallès, que serà gestionat per l’Hospital General de Granollers.

Aquest equipament atendrà als pacients amb perfil d’hospitalització a domicili que no puguin estar a casa per no complir els criteris socials necessaris.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s