Més bates per la Fundació Santa Susanna

Davant la necessitat urgent de noves bates pels treballadors i treballadores de la Fundacio Santa Susanna, es va fer una crida el passat cap de setmana que va tenir molta resposta i diverses persones i empreses de Caldes s’han ofert voluntàriament per ajudar a confeccionar-ne.

L’empresa calderina tèxtil Balaguer ha donat material, mentre que la botiga Puntades ha tallat les peces amb un patró i diverses persones voluntàries de Caldes les han cosit a casa seva. A la web de la fundació, http://www.fundaciostasusanna.cat s’hi pot trobar les imatges en detall per cosir-les.

Microsoft PowerPoint - batesDe moment ja s’ha rebut una primera tongada de 100 bates i estan a l’espera de rebre’n 150 més en les properes hores.

Aquestes noves bates confeccionades estan fetes amb un teixit especial i són reutilitzables un cop s’han rentat a 60º de temperatura.

La Fundació informa que properament rebran material sanitari que necessiten però aprofiten per demanar a la ciutadania guants de vinil o nitril estèrils i gel desinfectant que puguin tenir de sobres a casa seva.

La Fundació continua amb els protocols de seguretat

Amb la comunicació de la confirmació del primer cas de Covid-19 en una persona resident a la Fundació d’acollida Santa Susanna, la direcció del centre va informar que es continua aplicant les mesures preventives de seguretat i els protocols de la Generalitat de Catalunya.

També van comunicar que l’equip de professionals continua treballant pel benestar de tots els usuaris i continuen en contacte amb totes les famílies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s