Una família calderina està bloquejada a EUA i no pot retornar a casa seva malgrat tenir enfermetats immunològiques

Alicia Hinojo i Antonio Hermosilla són una parella de Caldes de Montbui que es troba bloquejada a Estats Units per la cancel·lació constant de vols de tornada a Catalunya a causa de la pandèmia del Coronavirus.

Ells van anar el passat 3 de març a visitar el seu fill, Roger Hermosilla, esportista de tir amb arc i ambaixador de l’esport de Caldes que està becat a la Universitat Emmanuelle, a prop d’Atlanta (Georgia).

alicia hinojo 2

Fa una setmana va començar el seu calvari quan Norwegian, la seva companyia de vol, els hi va cancel·lar la tornada malgrat que no hi havia ni restriccions ni recomanacions de no viatjar a l’estranger.
Com que la companyia no els hi ha donat cap solució ni retornat els diners, han parlat amb l’Ambaixada espanyola i el Consolat fins a un total de 12 vegades però no han aconseguit res.

L’Alicia i l’Antonio pateixen malalties immunològiques, esclerosi múltiple i malaltia de Crohn amb una implantació d’un neuroestimulador i tenen un 56% i un 80% de discapacitat respectivament.
El més dramàtic és que només els hi queda medicació per dos dies i ni l’Ambaixada ni el Consolat espanyol a Estats Units els hi proporciona recursos ni medicació per poder subsistir allà uns dies més.
L’única solució que han trobat és anar comprant bitllets de vols, a preus desorbitats, tot esperant que algun no es cancel·li i puguin retornar cap a Caldes.

LLEGEIX LA REVISTA SENCERA CLICANT AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s