Jordi Solé: “Ens hem de defensar a la catalana, amb mobilitzacions cíviques, pacífiques i compromeses”

Aquest matí, l’alcalde de Caldes Jordi Solé ha fet unes declaracions davant del que està succeint les darreres hores en motiu del referèndum del proper 1 d’octubre.

Jordi Solé ha dit que davant dels atacs a les nostres institucions i del fet que detinguin membres del govern, hem de defensar la dignitat com a país, perquè l’únic que volem fer és votar i això no hauria d’estar mai perseguit per cap govern que es cregui minimament democràtic. Ens hem de defensar i ho hem de fer a la catalana, amb mobilitzacions civíques, pacífiques i absolutament compromeses amb els valors fonamentals.

sole twiterJordi Solé, que també és eurodiputat, espera de les institucions europees i de tota la gent d’Europa que creu en la democràcia, una resposta clara davant de la retallada de drets fonamentals.

Per altra banda, l’Ajuntament de Caldes ha enviat un comunicat on manifesta, davant de les agressions inacceptables que estan rebent la Generalitat de Catalunya i la majoria d’Ajuntaments del país pel fet d’intentar garantir l’exercici del dret a vot i del dret a l’autodeterminació, el ple suport a totes les accions cíviques i pacífiques adreçades a defensar la democràcia, els drets fonamentals i les llibertats ciutadanes.

Entitats calderines com el Club Hoquei Caldes, el Ball de Diables o l’escola El Calderí han fet comunicats rebutjant les accions que s’estan duent a terme per impedir l’exercici de drets fonamentals a Catalunya i donen suport a les reivindicacions cíviques i democràtiques que empoderin les llibertsts i els drets de les persones.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s