El Bar Winner és el guanyador de la Via del Pintxo 2017

El passat 21 de juny es van repartir els premis de la segona edició de la Via del Pintxo.

La plaça del Molí de l’Esclop va ser el lloc escollit per fer l’entrega, on a continuació es servia un refrigeri tot escoltant rumba catalana amb el concert de la República Rumbera.

Carlos Marín, president de l’entitat Mexcla’t, i Isidre Pineda, regidor de Cultura, van repartir premis a 4 restaurants i dos instagramers, a més de diplomes per a tots els establiments participants.

El premi del jurat del concurs va proclamar guanyador al bar Winner, i el Cafè del Centre i la Vermuteria Can Fanga van empatar en la votació popular i van compartir el reconeixement dels milers de persones que van desfilar per la via gastronòmica calderina.

pinxo web

A més, es van repartir els premis del concurs de fotografia d’Instagram que va convocar el Museu Thermalia, dedicat a la Via del Pintxo. @estel_lila, @anitapache i @josepgallart van rebre mencions; i el concurs el va guanyar @gastronola.

Organitzadors i establiments celebren l’espectacular acollida que ha tingut. Mexcla’t estima que es van servir uns 18.000 pintxos en deu dies i que es va generar un volum de negoci d’uns 38.000€.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s