Reflexos: Trenta-vuitè

I de sobte et sents trasbalsat. Saps el perquè però et negues a reconèixer-ho per considerar-lo massa precipitat. I et demanes calma, i demanes temps. I imagines, i vols deixar d’imaginar. I valores tots els possibles futurs, i recordes tots els passats viscuts. I vols viure cada moment deixant-te portar per les sensacions sense aconseguir fer-ho del tot. I gaudeixes de cada instant com mai.
I el pànic et sorprèn, i la valentia se’t presenta. I puges, i baixes. I vols i dols. I esperes cada encontre com si d’allò depengués tot el que és teu, com si res més et fos suficientment atractiu per viure-ho amb plenitud.
I esperes que l’altra part senti el mateix. I dubtes. I pateixes per si així no és. I preguntes i et preguntes. I esperes i tems cada resposta. I et sents ridícul i ets sents heroi. I, sobretot, per damunt de tot, sents.
I creus no haver viscut mai el que vius, el que perceps. I el frec de pell amb pell et fa surar entre paraules carrinclones pronunciades en un xiuxiueig persistent. I et sents ridícul dient el que dius en veu alta, en veu baixa o en silenci absolut. Les esgarrifances et persegueixen cada segon, contínuament. I vols detenir el temps quan és i accelerar-lo quan no és. Aquest temps que s’atura avançant amb velocitat sorprenent.
I vas, i vens. I comprens ignorant i ignores comprenent. I et desfàs, et fons… I neguiteges amb delit tempestuós. I escrius, i et produeixen pudor les teves pròpies paraules escrites que amagues en el fons més fondo de qualsevol calaix privat o sense miraments esmicoles el paper on es manifesten.
I res desitges més que vestir-te de nuesa. I abrigar-te amb un cos aliè oferint caliu. I arrupir-te donant protecció a qui s’arrup a tu. I oferir suport a qui li demanes.
I vius la realitat que és teva i la que no ho és. I l’ara què, i l’ara com, i l’ara fins quan, i l’ara cap on. I l’ara!

Francesc Barnadas Galobardes

francesc-barnadas-color

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s