Gabriel Rufian presenta el seu llibre al Centre

El passat 2 de novembre, Gabriel Rufian, activista polític i diputat d’ERC al Congrés dels Diputats, va presentar al Centre Democràtic i Progressita el llibre “Gabriel Rufian, el polític imprevist”.
El llibre és una entrevista en profunditat de Maiol Roger a Rufian, per parlar de qui és ell, com aspira a la independència i quin és el país que vol.

En el seu acte al Centre, on es va omplir tota la sala, Rufian va dir que la seva història no té res d’extraordinària. Sobretot perquè el problema el tenia el país, si es pensava que un noi d’extraradi, fill d’immigrants espanyols d’un barri de Santa Coloma de Gramanet, que defensa l’independentisme en castellà, pogués arribar a ser diputat al Congrés.
Rufian va comentar que la plataforma Súmate, “és crucial pel país, perquè contraresta un discurs trampós, que diu que la independència és d’una llengua determinada, d’una classe determinada, o de cognoms de-terminats. Això emprenya molt, fins i tot a una esquerra que el seu projecte és espanyol i a llarg termini.”

rufian-caldes

Rufian va continuar dient que “el que estem dient és que fem que Catalunya esdevingui una república independent i fem-ho ara. La tercera república que molts esperen a Espanya, es diu Catalunya. La pregunta és perquè hem d’esperar, si aquí tenim les majories socials i polítiques per poder-ho fer.
La única diferència entre la bona gent de Podemos i nosaltres, és que ells no poden i nosaltres si.No renunciem a que ens prenguin aquesta revolució que s’està creant a Catalunya.”

L’acte va comptar també amb la presència de l’alcalde Jordi Solé, i va finalitzar després de moltes preguntes del públic assistent sobre el procés independentista i sobre la política que es viu al Congrés dels Diputats.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s